O nama
& Našem domu

100+ godišnja tradicija
3 sobe
Broj osoba: 6
Lokacija

Kablarovo brdo, Krnjak

Smjestili smo se u srcu Korduna, negdje između Petrove gore i rijeke Korane, nedaleko ali opet dovoljno daleko od Grada Karlovca.

Vanjski prostor kuće je ograđen sa sve četiri strane za doživljaj potpune privatnosti i bijega. Unutar dvorišta se nalazi natkrivena pečenjara te prostor za druženje, hidromasažna kada s odličnom opuštajućom masažom i biljarski stol.

jaccuzzi 03
pogled dvorište
processed with vsco with hb1 preset
processed with vsco with t1 preset
20220402 132705

Smještajni kapacitet

Kuća za odmor Kablarovo brdo može ugodno smjestiti u svoj prostor 6 osoba u 3 spavaće sobe. Unutar svake sobe se nalazi bračni krevet, ormari i TV. Naši gosti se mogu družiti u velikom zajedničkom dnevnom boravku uz predivan kamin, okušati svoje kulinarske sposobnosti u originalnoj drvenoj kuhinji ili samo isprobavati spremljene delicije.

Kuća ima jednu kupaonicu gdje dolazi do izražaja spoj modernog i starinskog uređenja.

Broj soba

Jaccuzi

Broj osoba

Kablarovo brdo - ruralna kuća za odmor
vaši domaćini

Brane & Lena

Domaćin kuće je Brane, trenutni čuvar tradicije i nasljeđa svoje obitelji. Njegova dugogodišnja vizija o turističkom objektu na Kablarovom brdu ugledala je svjetlo dana u srpnju 2022. godine. Veliki gurman, ljubitelj dobre hrane, pića, muzike i društva.

Što nudimo

Sadržaji, usluge i turistički vodič

Besplatan WiFi
Besplatan parking
Komforne sobe
Perilica suđa
Perilica i sušilica rublja
Jacuzzi
Priprema obroka
Hidromasažna kada
Coffee Maker
Restorani u blizini

Restorani koje možete pronaći u blizini kuće su:

Restoran Savić nudi raznoliku i autohtonu kuhinju.

Bistro Kum u Rastokama koji u ponudi ima različite vrste pizza i lazanja.

Lovački dom Muljava koji se nalazi u podnožju Petrove gore te u ponudi ima jela od divljači.

Dnevni izleti

NP Plitvička jezera- najposjećeniji, najpoznatiji i najstariji nacionalni park u Hrvatskoj. Jezerski sustav čini 16 imenovanih jezera različitih veličina i brojna manja kaskadno poredana jezera. Zbog karakterističnih hidrogeoloških uvjeta jezera su podijeljena na Gornja i  Donja jezera. Osim prekrasnog jezerskog sustava može se uživati u mnoštvu biljnog i životinjskog svijeta.

Rastoke- pitoreskno mjesto s predivnim slapovima koje je dobilo ime jer se u njemu rastače rijeka Slunjčica preko sedrenih stijena u rijeku Koranu koja zatim putuje prema gradu Karlovcu.

Baraćeve špilje- Muzej koji je priroda stvarala milijunima godina. Osvjetljenim putem između velebnih siga može se saznati priča o nastajanju tog tisućljetnog podzemnog blaga

Petrova gora- najpoznatija po spomeniku iz osamdesetih godina koji se nalazi na vrhu te se s njega pruža predivan pogled prema Zagrebu, Gorskom Kotaru, BIH, Sloveniji. Do spomenika vodi nekoliko poučnih staza uz svega 45 minuta hoda.

Skradska gora- Skrad, utemeljen u prapovijesti, ruševina je na Skradskoj gori povrh Korane. Pronađeni rimski novac svjedoči o životu u antičko doba. Stanovnici plemićke općine Skrad u ranom srednjem vijeku sagradili su utvrđeni grad. Život u gradu je bujao sve do prodora osmanlija, nakon čega je počeo polako izumirati.

Imate pitanje?

Pravila & Često postavljena pitanja

Prijava i odjava

Prijava u kuću za odmor Kablarovo brdo je na dan dolaska od 16,00 sati

Odjava iz kuće za odmor Kablarovo brdo je na dan dolaska u 10,00 sati

Otkazivanje rezervacija

U slučaju otkazivanja rezervacije moguće je besplatno otkazivanje do 10 dana prije dolaska uz povrat uplaćene rezervacije.

U slučaju otkazivanja rezervacije unutar 10 dana do dolaska ne vraća se uplaćena rezervacija.

Kućni red

Kućni red se nalazi na ulasku u objekt. Prilikom preuzimanja ključeva od domaćina molimo Vas da proučite kućni red. Sve svoje primjedbe, želje i pohvale možete priopćiti domaćinu koji Vam stoji na raspolaganju.

Posjetite nas

Kuća za odmor : “Kablarovo brdo”

Uživajte u netaknutoj prirodi, svježem zraku i domaćoj hrani. Daleko od gradskih gužvi uživajte u ljepotama čiste prirode.

Reviews

Najbolji na Bookingu
2 godine za redom

pogled dvorište
processed with vsco with hb1 preset
stol 01
čaše na stolu
20220402 132705
Skip to content