Get in Touch

Kontaktirajte nas

Nazovite nas :
Pišite nam :

Pišite nam :

10 + 5 =

Kablarovo brdo - ruralna kuća za odmor
Domaćini, Brane & Lena

Domaćin kuće je Brane, trenutni čuvar tradicije i nasljeđa svoje obitelji. Njegova dugogodišnja vizija o turističkom objektu na Kablarovom brdu ugledala je svjetlo dana u srpnju 2022. godine. Veliki gurman, ljubitelj dobre hrane, pića, muzike i društva.

Informacije

Kako do nas?

Osim lokacije na google mapsu, šofersko objašnjenje kako doći do nas a ne zalutati. Krenete od Karlovca po D1 prema Plitvicama. Vozeći se 25 km (nakon što ste prošli mjesto Krnjak s desne strane i restoran Savić sa lijeve strane) s desne strane ćete ugledati plavi most i tablu Vel. Crkvina to je znak za izlazak s D1. U slijedećih 3,5 km s lijeve strane su obrađene površine, kao da ste u Švicarskoj, dok se sa desne strane rasprostire šuma. Nakon 3,5 km skrećete lijevo pored nekadašnje trgovine prema tabli Dvorište. Vozite se uz brdo te se držite desne strane ( sve desno) te stižete na svoje odredište.

Prijava i odjava

Prijava u kuću za odmor Kablarovo brdo je na dan dolaska od 16,00 sati

Odjava iz kuće za odmor Kablarovo brdo je na dan dolaska u 10,00 sati

Otkazivanje rezervacija

U slučaju otkazivanja rezervacije moguće je besplatno otkazivanje do 10 dana prije dolaska uz povrat uplaćene rezervacije.

U slučaju otkazivanja rezervacije unutar 10 dana do dolaska ne vraća se uplaćena rezervacija.

Kućni red

Kućni red se nalazi na ulasku u objekt. Prilikom preuzimanja ključeva od domaćina molimo Vas da proučite kućni red. Sve svoje primjedbe, želje i pohvale možete priopćiti domaćinu koji Vam stoji na raspolaganju.

Skip to content